Bilgi yarışmasında birincilik ödülü Umre

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart arasında kutlanacak Yaşlılara Saygı Haftasına özel, “Efendimiz’in İzinde Bir Ömür” konulu bilgi yarışmasına başvuru tarihleri belli oldu.

Bilgi yarışmasında birincilik ödülü Umre

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart arasında kutlanacak Yaşlılara Saygı Haftasına özel,  “Efendimiz’in İzinde Bir Ömür” konulu  bilgi yarışmasına başvuru tarihleri belli oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla gerçekleştireceği “Efendimiz’in İzinde Bir Ömür” konulu bilgi yarışmasına 60 yaş ve üstündeki kişilerin 09-13 Mart 2020 tarihleri arasında eğitim verileceği, eğitimin ardından 19 Mart 2020 tarihinde sınav yapılacağı bildirildi.

Yarışmada, birincilik ödülü, çift kişilik umre ziyareti, ikincilik ödülü tam altın, üçüncülük ödülü Orkis Otel’de 4 gece 5 gün çift kişilik tatil ve dördüncülük ödülü yarım altın olan “Efendimiz’in İzinde Bir Ömür” bilgi yarışmasına başvurular, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne yapılacaktır.

Belediyeden yapılan açıklamada, yarışma şartlarıyla ilgili ayrıntılı ilgili almak isteyenlerin 0344 225 71 88'den bilgi alabileceklerini ve başvuruda bulunan herkese Prof. Dr. Casim Avcı’nın “Hz. Muhammed’in (SAV) Hayatı” isimli kitabı hediye edileceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER