BAŞKAN MAHÇİÇEK “NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Sosyal Etkinlik Merkezinde ilgili açıklamada bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraşlıların her şeyin en iyisine laik olduğunu söyledi

BAŞKAN MAHÇİÇEK “NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

 Sosyal Etkinlik Merkezinde ilgili açıklamada bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,“Haydar Bey Mahallemizde bulunan Sosyal Etkinlik Merkezimizde hem eğitim hem de düşünsel alanda, çocuklarımızın zeka seviyelerinin daha iyi seviyeleri gelmesi bakımından eğitimler veriyoruz. Biz çocuklarımızın hem sanatsal hem de eğitim alanında kendilerini geliştirerek, nitelikli bireyler haline gelmelerini istiyoruz. Bu kapsamda dini bilgiler, sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri alanlarında hizmet vermeye gayret ediyoruz.” dedi.

Mahçiçek, “Biz insan odaklı hizmet anlayışımızla her zaman önce eğitim anlayışını benimsiyoruz. Yapılar inşa etmek kolay fakat önemli olan o yapıların sürdürülebilirliğini sağlayabilecek nitelikli insan yetiştirmek. Onikişubat Belediyesi olarak Kahramanmaraş’a ve Onikişubat ilçemize prestij sağlayacak projeler kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Fakat bu yapıların sadece bir betondan ibaret olmadığını ve ilk işlevinin insan odaklı olduğunu belirtmek istiyoruz.” diye konuştu.

Her alanda faaliyet gösterirken, farkındalık yaratacak projeler hayata geçirdiklerini hatırlatan Mahçiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkenin evlatlarına ne kadar yatırım yaparsak, bu ülke o kadar iyi noktalara gelecektir. Ülkemiz gelişmiş 20 ülke içerisinde bulunuyor, inanıyorum ki 3- 5 sene sonra bu ülke gelişmiş 10 ülke arasında yer alacaktır. Türkiye’nin çok kıymetli bir ülke olduğunun bilincinde hareket ederek, geleceğe bilinçli, aydın ve donanımlı gençler yetiştirmek istiyoruz. Biz tam da bu noktada küçükte olsa destek verip, katkı sağlayabilirsek ‘ne mutlu bize’ diyoruz.”

Ayrıca Başkan Mahçiçek, hayatın her alanında bireylere olumlu yönde, farkındalık yaratacak çalışmaların devam edeceğini, bu ülkenin çok daha iyi noktalara gelmeleri için destek vereceklerini ifade etti.

 

YAZ KURSLARININ YÜZME PROGRAMINA REKOR İLGİ

Onikişubat Belediyesi çocukların yaz tatillerinde sportif faaliyetlerden de faydalanarak eğlenceli zaman geçirmeleri için planladığı yaz okulu programı kapsamında ücretsiz olarak hizmet verdiği yüzme havuzları yoğun ilgi görüyor.

Kahramanmaraş’ta her alanda ihtiyaçları giderecek nitelikte hizmet veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yüzme havuzları ile hem vatandaşı sportif faaliyetlere yönlendiriyor hem de sosyalleştiriyor.

Bu kapsamda Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde bulunan yüzme havuzunu ziyaret ederek, açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yapmış oldukları spor faaliyetlerinden bahsederek “ Spor yapalım, sağlıklı kalalım anlayışımızla yola çıkarak, 1 Tanesi Haydar Bey, 3 tanesi Şehit Abdullah Çavuş ve Piri Reis Mahallemizde olmak üzere, Cumhuriyet Mahallemizde dâhil, 2 tanesi de Barbaros ve Saçaklızade Mahallelerimizde 1’i yarı olimpik olmak üzere toplamda 6 kapalı yüzme havuzumuz bulunuyor. Yüzme bilmeyen çocuklarımız için yaz okulları kapsamında ücretsiz olarak özel antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri veriyoruz.

Orta ölçekli bir spor kompleksi konumunda olan inşası devam eden, iki konsept bir arada Saçaklızade ve Barbaros Bilgi ve Kültür Evlerimizi hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla hizmetinize açacağız. Sadece okuma salonu olarak hizmet verecek olan Mevlana Bilgi ve Kültür Evimiz hariç, bütün Bilgi ve Kültür Evlerimizde eğitimin yanı sıra, fitness salonu gibi sportif faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkânlar sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 05:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER