banner651

Uyuşturucu pazarlığına polis baskını

Uyuşturucu pazarlığına polis baskını

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu pazarlığı yapan 3 şüpheli yapılan operasyonda polis ekiplerinden kaçmak istedi, kovalamacanın ardından 3 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Polis ekipleri, şüphelilerin kentin tenha yerlerinde uyuşturucu pazarlığının yaptıkları yeri belirlendi. Pazarlık esnasında, Narkotimlerince iki farklı yerde operasyon yapıldı.

Operasyonda araç ile kaçmaya çalışan ve uzun süren kovalamaca sonucu 2 şüpheli, diğer bir operasyonda ise yaya olarak kaçmak isteyen 1 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin kaçarken üzerinde bulunan uyuşturucuları atmaya çalıştı. Operasyonlarda şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada çeşitli miktarlarda, uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Y.A. (40), E.D.(44) ve İ.H.B. (44) isimli şüpheliler “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER