banner651

Kahramanmaraş’ta yaban hayvanları için yem bırakıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Kulübü işbirliği ile çetin kış aylarının yaşandığı şu günlerde yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Kahramanmaraş’ta yaban hayvanları için yem bırakıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Kulübü işbirliği ile çetin kış aylarının yaşandığı şu günlerde yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroda üyeleri, soğuk kış şartlarında yaban hayatını unutmayarak dağ ve ormanlık alanlara yem bıraktı. 

 Yaban hayvanları için Kürtül mevkisinden başlayarak İsmailli, Yeniyapan, Döngele, Rahmacılar ve Başkonuş güzergahında yem bırakıldı.

Büyükşehir Belediye Hayvan Barınağı sorumlusu Veteriner Hekim Oğuzhan Gemci, Büyükşehir Belediyesi olarak 15 günde bir doğaya yem bıraktıklarını söyledi.

Gemci, “Kahramanlar Offroad Kulübü üyeleri ile doğaya 450 kilo kuru hayvan yemi ve 200 kilo civarında ekmek ve simit bıraktık.” dedi.

Kahramanlar Offroad Kulübü Dernek Başkanı Sercan Özçimen ise, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile bugün de yaban hayatını korumaya ve doğadaki dostlarımıza yem bırakmaya geldik. Doğadaki dostlarımızı unutmadık ve elbirliği ile onların yanındayız. Bizlere bu imkanı sundukları için Büyükşehir Belediyemize de ayrıca teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2020, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER