Coşkun'dan Göksun İlçesine ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Göksun İlçesini ziyaret etti.

Coşkun'dan Göksun İlçesine ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Göksun İlçesini ziyaret etti.

Vali Coşkun’u Göksun İlçe ziyaretinde Göksun Kaymakamı Ejder Demir ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın tarafından karşılandı.

Vali Coşkun, ilk ziyaretini ilçe kaymakamlığına yaparak Kaymakam Ejder Demir’den ilçenin genel durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Göksun Belediyesi’ne geçen Coşkun, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler alarak, yapılacak yatırımlar ve planlanan projeler hakkında da Başkan Aydın’la görüş alışverişinde bulundu.

Göksun İlçe esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Coşkun, Göksunlu vatandaşlara kontrollü sosyal hayat kapsamında “Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik” kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun almış olduğu tedbir kararlarının önemine dikkat çeken Coşkun, “Sağlık İçin Hepimiz İçin kurallara titizlikle uymalıyız. Devletimizin almış olduğu önlemler bizim ve sevdiklerimizin sağlığını koruma adına önemlidir. Kurallara hep birlikte uyarsak salgınla mücadelemiz kolaylaşır, milletçe nice güzel sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmayı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Coşkun, incelemeler ve ziyaretler sonrasında, Kaymakam Ejder Demir ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’a çalışmalarında başarılar dileyerek, gayretlerinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER