banner651

CHP HEYETİ KMTSO’YU ZİYARET ETTİ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ali Öztunç, Doç. Dr Alper Keten, Mehtap Koçak, Bilge Kağan Taşkesen, 22. Dönem eski milletvekili Mehmet Parlakyiğit ve İl Başkanı Esat Şengül, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti

CHP HEYETİ KMTSO’YU ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaküçük, milleti TBMM’de temsil için yola çıkan tüm adaylara başarılar diledi. Ekonomik verilerden bahseden Başkan Karaküçük: “Tekstil başta olmak üzere bir çok sektörün liderliğini kent olarak elimizde bulunduruyoruz.

Özellikle metal, çimento, ayakkabı gibi diğer iş dallarında ise ciddi üretim potansiyelimiz var. Kahramanmaraşlı iş adamları yatırım aşkı ile aldığı her kuruş kredi sonuna kadar yatırıma harcanıyor. Bu da kalkınmanın temelini oluşturuyor” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili adayı Ali Öztunç’un TBMM’de her kesimi temsil edeceğine vurgu yaparak: “Bizde bu nadide şehrin daha da kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Sanayicilerin her zaman yanında olacağız” dedi.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ise Türkiye’nin ekonomisini izleyip yorumladıklarını söyledi.
Ziyarete KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak,Salih Ziya Gümüşer, Fürkan Bayazıt, M.Akif Gölcü ve Genel Sekreter M.Akif Pakdil katıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER