Cüce’den ilk müjde ‘doğalgaz’ oldu

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, “Allah nasip ederse, bu sene Göksun'un her tarafı doğalgaza kavuşacak” dedi.

31 Mart’taki Mahalli İdareler seçimlerinde Göksun Belediye Başkanlığına seçilen Selim Cüce’nin, ilk müjdesi ilçeye doğalgaz getirmek olacak.

Seçimlerin ardından ziyaretleri kabul eden Cüce, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorunlarının çözümü noktasında görüşmelerine sürdürüyor.

Göreve başlayalı kısa bir süre olan Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan temiz ve ucuz enerji olarak kabul edilen doğalgazın ilçeye getirilmesi konusunda çalışmalarına hız verdi.

ARMADAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz’la bir araya gelen Cüce, Göksun’a doğalgazın gelmesi konusunda Göksun Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla Yılmaz ve ekibine yardımcı olmak için hazır olduklarını ifade etti.

Göksun için çok önemli bir hizmet olan doğalgazın ilçeye gelmesinin önemine değinen Cüce, ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ın kış mevsiminin en çetin geçtiği ilçesinin Göksun olduğunu hatırlatan Cüce, “Göksun kış memleketi. Bu sene inşallah hemşehrilerimiz rahat edecek. Mahalledeki sakinlerimize müjde vermek bizler için büyük bir mutluluk. Devletimiz var olsun. Bu işleri el birliğiyle, gönül birliğiyle yapacağız. Doğalgazın gelmesi için uyum içerisinde çalışacağız. Biz, bu millete böyle bir söz verdik. Bunun dışına çıkmayacağız. Adam kayırma yok. Sucu bucu yok. Bizde şu bölge bu bölge diye bir şey yok. Bir uçtan başlayacağız, Göksun'un bu sene Allah nasip ederse, her tarafı doğalgaza kavuşacak. Ben bir kez daha Bölge müdürüme ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARMADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz ise “Diğer ilçelerimize göre Göksun ilçesine kış daha erken geldiği için ilk kazmayı inşallah Göksun'da vuracağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER