banner651

Tevfik Kadıoğlu’na alt geçit yapılacak

Tevfik Kadıoğlu’na alt geçit yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yeni ulaşım yatırımını müjdeledi: “Tevfik Kadıoğlu Caddesi üzerine bir alt geçit inşa edeceğiz. İnşallah Eylül ayı içerisinde ihaleye çıkacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”

Güngör, Tevfik Kadıoğlu Caddesi üzerinde alt geçit projesinin hayata geçirileceğini açıkladı.

Güngör, “Tevfik Kadıoğlu Caddesi için hazırladığımız projemizi raylı sistem uygulamalarına göre güncelledik. Şuanda projemiz hazır. Eylül ayında ihalesine çıkıyoruz. İnşallah projemizle bölgedeki trafik akışını daha da rahatlatacağız. Şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tevfik Kadıoğlu Alt Geçit projesi, 350 metre uzunluğa sahip olacak. 56 metrelik çift şeritli tünellerin inşa edileceği proje kapsamında Şeyh Şamil Caddesi ve Doğukent ulaşımı akıllı kavşak ile Tevfik Kadıoğlu Bulvarı ulaşımı ise alt geçitten sağlanacak. Raylı sistem uygulamalarının da entegre edilebileceği projede servis yolları da inşa edilecek. Gerek Doğukent gerekse Yedikuyular Kayak Merkezi ulaşımında önemli bir konumda olan arterde yeni projenin tamamlanmasıyla trafik sorunu yaşanmayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER