Onikişubat Belediyesi’nden “Vefa Örneği”

Onikişubat Belediyesi’nden “Vefa Örneği”

Onikişubat Belediye Başkanlığı adına Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, her önemli ve özel günde olduğu gibi yine bir vefa örneği sergiledi. Babalar Günü’nde şehit babasını ziyaret ederek bu özel günde onları yalnız bırakmadı.

“Babalar Günü’nde şehitlerimizin babası yalnız kalsın istemediğimiz için ekibimizle ve hediyelerimizle birlikte kendilerini ziyaret ettik” diyen  Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehitlerimizin bize bıraktıkları emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Evlatlarını bu vatan için toprağa vermiş annelerimizi, babalarımızı bayramlarda ve özel günlerde yalnız bırakmamaya hassaten özen gösteriyoruz. Bugün de şehitlerimizin babalarını ziyaret ettik, Babalar Günü’nü kutladık. Hediyelerimizi takdim ettik, hallerini hatırlarını sorduk. Vatanımızı vatan kılan şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, sevgisiyle ailesini kucaklayan tüm babalarımızın da Babalar Günü’nü kutluyorum.”

Yapılan aile ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşanırken, şehit aileleri Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e ve Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER