banner675

Muhtarlarla bir araya geldi

Muhtarlarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş ziyareti önce AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatı ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Onikişubat Belediyesi Bisiklet Yolu ve Yürüyüş yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş temasları öncesi Onikişubat İlçesi muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

Programda konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş’ın dünya liderini en güzel şekilde ağırlayacağını söyledi.

Toplum olarak birbirlerini iyi anladıkları ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

“Kimin ne sorunu varsa aslında biz o sorun için bir araya gelmişiz ve elimizden geldiğince de bunun çözümünü yapmışız. Şimdi Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a geliyor. Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş’a gelişini bir misafirin evinizin ziyareti olarak değerlendirin. Kahramanmaraş’ın şöyle bir özelliği var. İçimizde böyle bir delikanlılık, cesaret, kararlılık aynı zamanda da vatanına, milletine bir saygı, hürmet öncü olmak, öncü olurken de sağına, soluna bakmadan ben varım diyebilen adamlar. Yani bir şey yapılması gerektiğinde Kahramanmaraşlı ‘Etrafımda bana da sahip çıkacak birileri var mı?’ diye düşünmeden atılan bir topluluk. Cumhurbaşkanımız aynı bir Kahramanmaraşlı gibi aslında. Yani ilk çıkış noktasına bir bakın, gözünü karartmış, hiç sağına soluna bakmadan yapacağı işleri yapmış ve söyleyeceği sözleri söylerken de ‘Ben bunu söylersem başıma ne gelir’ diye de hiç çekinmeden bu ülke için çok şey yapmış bir lider. Cumhurbaşkanımız hepimizin hayatına dokunmuştur.”

Artık Türkiye’de yol yapılması, hastane yapılması, köprü yapılmasının çok kolay olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan içinde çok kolay işler haline geldiğini hatırlatan Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Şimdi Cumhurbaşkanımızı neyle anıyorlar, ileri teknoloji insansız hava araçlarıyla, ileri teknoloji yerli uçak, yerli otomobille anıyorlar. Artık dünya Recep Tayyip Erdoğan siyasetini böyle değerlendiriyor, böyle bakıyor. Kendi ülkesiyle ilgili yaptığı işler bir noktaya gelmiş, şimdi ülkesini dünyada belli bir noktaya getirmek için çok çalışıyor. Dünya bunu böyle takdir ediyor. Müslüman ülkelerin birçoğu Recep Tayyip Erdoğan’dan memnunlar. Böyle bir lider Kahramanmaraş’a gelecek. Biz Kahramanmaraşlının şuuruna sahip insanlar olarak şunu yapmamız gerekir. Biz onu yarın güzelce ağırlayıp, keyifli bir şekilde göndermemiz lazım. Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a her gelişinde keyiflenmeye gelir. Çünkü buradaki heyecanı görür, buradaki coşkuyu görür. Her siyasetten yorulduğunda da Kahramanmaraş’a gelir ve burada keyiflenir. Demek ki Cumhurbaşkanımızın buraya gelmeye ve keyiflenmeye ihtiyacı var. Bu yüzdende biz iyi bir ev sahibi olarak onun bu beklentisini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımızdır. Kahramanmaraş gerçekten önder bir memleket. Nasıl ki kurtuluş savaşında ilk kıvılcımı başlatmışsa AK Parti’mizin de ilk kıvılcımı Kahramanmaraş’tandır. Daha parti yokken Yeşilgöz’de neredeyse bu parti burada kurulmuştur. O gün en az 15 bin kişi vardı. Herkes gönül birliğiyle oraya geldi. Allah için oda bu memleket için canını dişine taktı yürüyor. Yürümeye de devam edecek. Onun yürümesi içinde bizim yürütmemiz lazım. İşte o Yeşilgöz’deki heyecanımız gibi yarın aynı heyecanla onu karşılayacağız ve kucaklayacağız.” diye konuştu.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “Bundan 40 gün kadar önce yine bir sabah kahvaltısında bir araya gelmiştik. Hem muhtarlarımız hem mahalle başkanlarımız hem teşkilatımız çok güzel bir organize yapmış fakat yangınlar dolayısıyla cumhurbaşkanımız gelememişti. Cumhurbaşkanımız verdiği her sözü tutuyor. Geçmiş zamanlarda Antalya’da bir vatandaşımıza sorduklarında, o vatandaşımız Cumhurbaşkanımız bugüne kadar ne söz verdiyse bugüne kadar tuttu. Bize verdikleri sözde yapılır dedi. Bu millet için gecesini gündüzüne katan bir liderimiz var ve bu liderimiz şehrimize teşrif edecekler. Bizde sözünde duran bu lider için misafirperverliğimizi en üst düzeyde sizin katkılarınıza sizin emeklerinizle bunu yerine getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ise, “Cumhurbaşkanımız bizi külliyede çok güzel bir şekilde misafir etmiş ve muhtarların itibarını daha da artırmıştır. Cumhurbaşkanımıza böyle bir vefa borcumuz varken ziyaretleri için biz muhtarlarda kendisini en iyi şekilde ağırlamak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685