banner675

Kar mesaisi

Kar mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde 210 araç ve 250 personelle yoğun mesaisini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, yüksek rakımlı ilçe ve mahallelerde yoğun kar yağışının etkili olması nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki 210 araç ve 250 personel yolların açık tutulması için yoğun mesai harcıyor.

Ekipler, gece boyu devam ettiği çalışmalarla Onikişubat İlçesi Kümperli ve Çağırkan Mahallesi ile Dulkadiroğlu İlçesi Başdervişli, Elmacık ve Yedikuyular Mahallesi, Afşin İlçesi Merkez arterler ve Çağlayancerit Boylu Mahalle yolları başta olmak üzere arterlerdeki olası ulaşım aksaklıklarının önüne geçti.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak kar yağışlarının takibini periyodik olarak takip ediyoruz. Sorumluluk sahamızdaki yolların açık tutulması için sahadaki 210 araç ve 250 personelimizle hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Çalışmalarımız halen, Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Afşin, Göksun, Andırın, Çağlayancerit ilçelerinde ve tüm grup yollarında devam etmektedir. Yedikuyular Kayak Merkezi yolumuz açık olup, herhangi bir ulaşım aksaklığı bulunmamaktadır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685