banner675

İşçimen, “Tedirgin olma aşı ol”

İşçimen, “Tedirgin olma aşı ol”

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit Kaymakamlığı koronavirüs aşısı yaptıranlar arasında çekiliş yaparak farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Çağlayancerit Kaymakamlığı ilçedeki koronavirüse karşı aşı kampanyasında farkındalık oluşturmak amacıyla çekiliş yapacak.

Çağlayancerit Kaymakamı Özgür İşçimen, Temmuz ayıyla birlikte sosyal hayatın normalleşmesi sürecinde ülke genelinde olduğu gibi Çağlayancerit ilçesinde de vakaların arttığının altını çizdi.

Çağlayancerit ilçesinde aşılanma oranının diğer ilçelere göre düşük olduğunu dile getiren İşçimen, şunları kaydetti:

“Covid-19 salgınında en etkili ve tek çarenin aşı olduğu ve şuana kadar tüm dünyada yaklaşık 5 milyar doz aşı yapılmış olması aşının güvenirliği ve önemini ortaya koymaktadır. Hemşerilerimizin salgınla mücadele de gerekli hassasiyeti ve duyarlığı göstermesi adına 18-25 yaş arası aşı olan ve Eylül ayı sonuna kadar aşı olacak kişilere çekiliş yapılarak ilk 50 kişiye bisiklet, tablet, dijital saat gibi sürpriz hediyeler ve 25-45 yaş arasında olan hemşerilerimize de çeşitli elektronik ev eşyaları olan ütü, çay makinası, tost makinası, elektrikli süpürge dağıtılacaktır. Fedakarca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere mesai arkadaşlarıma salgınla mücadele kapsamındaki olağanüstü gayret ve çabalarını takdir ediyor emeklerinin ziyan olmaması adına tüm hemşerilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu Camimizin önünde sürekli olarak aşı çadırımız bulunmakta olup randevusuz aşı olabilirsiniz.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2021, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685