banner675

Hırsızlar yine kaçamadı

Kahramanmaraş’ta işyerinden, evden ve marketten hırsızlık yaptığı belirlenen 8 kişi yakalandı, hırsızlık şüpheli 6 kişi tutuklandı.

Hırsızlar yine kaçamadı

Kahramanmaraş’ta işyerinden, evden ve marketten hırsızlık yaptığı belirlenen 8 şüpheli yakalandı, hırsızlık şüpheli 6 kişi tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı.

Polis, hırsızlık olaylarının meydana geldiği olay yerlerinde delil incelemesi ile bölgede güvenlik kamera araştırması ve eşkale uygun şahıslar üzerinde araştırma yaptı.

Polis, kimliğini belirlediği şüphelilere yönelik düzenlediği operasyonda, değişik tarihlerde bir evden LCD televizyon çalan Murat A. (39), bir işyerinden cep telefonu çalan Mehmet B.(19), bir çay bahçesinden duvara asılı LCD televizyonu çalan Recep G.(28) ve Furkan G.(26), bir işyerinden birkaç defa market malzemesi çalan Abdullah M'yi (29) yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan polis ekipleri, hırsızlık amaçlı bir ikametin penceresini zorlayan ve polis tarafından kovalamaca sonucu yakalanan Yusuf A. (27) Adli kontrol kararı ile serbest kaldı. Bir araçtan cep telefonu çalan Hanifi Y’nin (36) ise gözaltı işlemleri devam ettiği öğrenildi.

Polisin yaptığı çalışmada, 2 LCD televizyon, 3 cep telefonu ve çalıntı diğer malzemeler ele geçirildi.

Tutuklanan 6 şüpheli  cezaevine teslim edildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685