banner651

Hırsızın deposundan neler çıktı

​​​​​​​Kahramanmaraş’ta çaldığı malzemeleri depodan sakladığı ileri sürülen hırsızlık zanlısı polisin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Hırsızlık şüphelisinin deposundan 230 cep telefonu ve 12 tablet ele geçirildi.

Hırsızın deposundan neler çıktı

Kahramanmaraş’ta çaldığı malzemeleri depodan sakladığı ileri sürülen hırsızlık zanlısı polisin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Hırsızlık şüphelisinin deposundan 230 cep telefonu ve 12 tablet ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu dedektifleri, önceki gün Yusuflar Mahallesinde telefon satışı ve tamiri yapılan iş yerinde meydana gelen hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

Polis ekipleri, bölgede bulunan çok sayıda güvenlik kamerayı tek tek inceledi.

Yapılan incelemede kimliği belirlenen şüpheli Osman Y. (26) polis ekiplerince takibe alındı. Çok sayıda suç kaydı olan şahsın çalıntı malzemeleri bir depoda sakladığını tespit eden polis, kapısına köpek bağlanan adrese baskın yaptı.

Depoda polisler poşetler içinde çalıntı 12 tablet bilgisayar, 116 akıllı cep telefonu, 3 tuşlu telefon, 111 arızalı akıllı cep telefonu, 149 telefon aksesuarı, çalıntı bir miktar para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliden suç işlemekte kullandığı 1 kerpeten,1 boru anahtarı ve 2 eldiven ele geçirildi.

Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER