banner651

Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis toplantısı

​​​​​​​Dulkadiroğlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis toplantısı

Dulkadiroğlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili meclis üyelerine bir sunum yaptı.

Dulkadiroğlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi Belediye Hizmet Binası’nda Belediye Başkanı Necati Okay’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantı sonunda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’a ve Dulkadiroğlu’na planladıkları yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Güngör, Kapalı Çarşı Cephe Yenileme projesinin başladığını hatırlatarak tarihi kentsel dönüşüme işaret etti.

Kahramanmaraş’ın geleceğini de düşünerek tüm planlamaları uzun vadede yaptıklarını kaydeden Başkan Güngör, şunları söyledi:

“Şehrimizin geleceği, vatandaşlarımızın refahı için tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Ortaya koymayı planladığımız projelerimizi siz değerli meclis üyelerimizle şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ediyoruz. Bu kapsamda ortaya çıkan projelerimiz var. İnşallah bu projeleri uzun vadedeli planlayarak kısa sürede yapmayı hedefliyoruz.”

Değişim projeleri hakkında bilgiler veren Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Valilik binamız ile içerisinde bulunduğu ada içerisinde bir değişim projesi hazırladık. Bu projenin birçok nedenden dolayı cazibesi azalan şehir merkezine katkı sağlayacağını hedeflemekteyiz. Özel İdare Binasının bulunduğu alana Valilik binasını, valilik binasının bulunduğu alana da bir meydan projesi planlıyoruz. Bunun dışında Çevre Şehircilik olarak kullanılan alan ve devamına da çarşılar ve otopark alanları planlıyoruz.”

Değişim projelerinin uzun vadede Kahramanmaraş’a çok büyük katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Güngör, meclis üyelerinden bu ve benzer projeler ile ilgili görüşlerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER