banner651

Coşkun, Babalar Günü’nde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti

Coşkun, Babalar Günü’nde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte Babalar Günü münasebetiyle, şehit ailerini ve gazileri ziyaret etti.

Coşkun ziyaretler kapsamında, Kıbrıs Gazisi Ali Yanık, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı ve Şehit Polis Memuru Dursun Sevmez’in aileleriyle bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerle ile bir süre sohbet eden Coşkun, şehit ailelerine ile gazilere sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu.

Fırsat buldukça şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etmeye çalıştıklarını hatırlatan Coşkun, şunları kaydetti:

“Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Babalar Günü vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyor, başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın da Babalar Günü’nü kutluyorum”

Şehit aileleri ve gaziler ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER