banner651

Akedaş 72 ayrı arıza müdahale etti

Akedaş 72 ayrı arıza müdahale etti

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. kar yağışının başladığı ilk andan itibaren gerekli önlemlerini alarak, oluşan 72 ayrı arıza ekiplerinin sahada eksiksiz müdahale ediyor.

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da başlayan ve kırsal bölgelerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintilerine hızlıca müdahale ediyor.

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş’den yapılan yazılı açıklamada, Tüketicilerine enerji vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini, tüm ekip olarak geceden beri şirket binasında arıza ekipleriyle koordinasyon kurarak arızaları gidermeye çalıştıkları belirtildi.

Tüm ekiplerinin Kahramanmaraş ve Adıyaman’da arıza olan bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünün ifade edildiği açıklama şu ifadelere yer verildi:

“Kahramanmaraş ve Adıyaman illerimizde başlayan ani kar yağışı ve hatlarda oluşan buzlanma nedeniyle iletken kopması direk yıkılması gibi kalıcı hasarlı arızalar oluşmuştur. Bu hasarlar elektrik kesintilerine sebep olmuştur. Binamızda bir kriz masası oluşturarak sahada görev alan 72 ayrı arıza ekibimizi koordine ediyoruz. Şu an birçok yerleşim yerimize enerjiyi tekrar veriyoruz. Elektrik kesintisi olan bölgelerimize de en kısa sürede enerji verilecektir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER