banner675

70 ilde hırsızlık yapan hırsızlar yakalandı

70 ilde hırsızlık yapan hırsızlar yakalandı

Türkiye’nin 70 kentinde hırsızlık yapan ve gezici hırsız olarak tabir edilen 2 kişi Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin farklı illerine giderek zincir marketlerden hırsızlık yapan şüphelilerin kente geldiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.  

Ekipler, Türkiye genelinde zincir marketlerden cep telefonu, tablet, dijital kol saatini gibi ürünleri çalan ve Kahramanmaraş’ta 4, Göksun ilçesinde 3 mağazadan hırsızlık yapan 2 kişinin olayda kullanılan aracın plakasını ve şüphelilerin kimliklerini kısa sürede tespit ederek takibe aldı.

Hırsızlık olaylarını D.Ş (36) ve N.Y. (45) isimli şüphelilerin gerçekleştirdiğini belirleyen ekipler, kentten ayrıldığı belirlenen şüpheli araç ve şahıslar, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kömürler mevkiine kadar takip edilerek Gaziantep Nurdağı Emniyeti ile yapılan ortak operasyonla 2 şüpheli yakalandı.

Polise başkası adına düzenlenmiş kimlik gösteren şüphelilerin araçlarında yapılan aramada, 12 farklı markalarda telefon, 5 tablet, 3 dijital kol saati, 1 dijital yazı tahtası ve yakalanmamak için olayda kullandıkları değişik tarzda kıyafetler ele geçirildi.

Şüphelilerin yapılan detaylı sorgusunda çok sayıda hırsızlıktan poliste kayıtlarının olduğu ve Türkiye’nin 70 kentinde farklı tarihlerde hırsızlık olaylarına karıştıkları ve arandıkları tespit edildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685