banner651

ÖKSÜZ VE ZABUN’DAN YENİ YIL MESAJI

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz Ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

ÖKSÜZ VE ZABUN’DAN YENİ YIL MESAJI

 

ÖKSÜZ VE ZABUN’DAN YENİ YIL MESAJI

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz Ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

 

Yeni umutlarla, yeni hedeflerle, 2018'i bitirip 2019 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm Kahramanmaraş halkının ve iş dünyamızın yeni yılını en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz.

Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara, sağlık, mutluluk ve başarılara vesile olmasını, bütün dünya mazlumlarına da esenlik getirmesini diliyoruz.

İş dünyası olarak 2018’i her ne kadar çok verimli bir yıl olarak geçirmesek de, her türlü zorluğa rağmen motivasyonumuzu ve ülkemize olan inancımızı kaybetmeden, kalkınma yolunda yorulmadan ilerlemeye devam ettik.

Bugün içinde bulunduğumuz dünya konjonktüründe, ekonomiye katkımızı artırmak ve ülkemizin küresel ekonomi ve siyasette güçlenmesi için çok çalışarak üretim ve ihracatımızı geliştirerek çok büyük gayret gösterdik.

İnanıyoruz ki, 2018 yılına damgasını vuran küresel ticaret savaşları ile birlikte daha da şiddetlenen global pazarlarda, dünyanın 17., Avrupa’nın 6. büyük ekonomisi olan ülkemiz 2019’da yeni başarı hikayelerine imza atacak, kalkınmasını sürdürecek, yapısal reformlarıyla, millileşme politikası ve ileri demokrasi hedefleriyle aydınlık yarınlara kavuşacaktır.

Bizler de, Kahramanmaraş iş dünyası olarak bu inançla çalışıyor, şehrimizin, ülkemizin kalkınması adına üzerimize düşeni yerine getiriyor, sanayi ve ticaretiyle, Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi olarak ülkemizin gücüne güç katıyoruz.

Türkiye’nin büyümesi için işçisinden işverenine büyük bir azimle emek veren iş dünyamızın 2019’da yeni başarılara, yeni yatırımlara imza atmasını diliyoruz.

Yeni yılın hayır ve bereket dolu, güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını gönülden temenni ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER