KAHRAMANMARAŞ 1. AMATÖR KÜME'DE HEYECAN SÜRÜYOR

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 2018-2019 Futbol sezonu 3. Hafta maçları ile U13, U15 ve U17 Lig maçları da oynandı.

KAHRAMANMARAŞ 1. AMATÖR KÜME'DE  HEYECAN SÜRÜYOR

 KAHRAMANMARAŞ 1. AMATÖR KÜME'DE 

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 2018-2019 Futbol sezonu 3. Hafta maçları ile U13, U15 ve U17 Lig maçları da oynandı. 



Cumartesi ve Pazar günü Batıpark, Merkez-1, Belediye, Doğukent, Andırın ve Türkoğlu Sahalarında oynanan 24 karşılaşmada toplam 96 gol atılırken 1. Amatör Küme’de oynan maçlarda taraftarların hiç alışık olmadığı skorlar ortaya çıktı. Amatör Küme’de  Kahramanmaraş BŞB Gençlik ve Spor rakibi Uludazspor’u 7-0 mağlup ederken, Anadolu Gençlikspor, Afşin Belediyespor’u 5-1,  Andırın Yeşildağspor, Büyüksırspor’u da 6-0, Pazarcık Belediyesi Aksuspor da Arsanspor’u 5-0  gibi farklı skorlarla mağlup etmeyi başardı. 



Alınan bu sonuçlardan sonra  1. Amatör Küme’de 3. Hafta maçları geride kalırken, ligde tek puan kaybetmeyen ve 3’de 3 yapan Kahramanmaraş BŞB Gençlik ve Spor yoluna kayıpsız devam ediyor. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hafta sonu oynanan 1. Amatör Küme maçlarının yanısıra U13, U15, ve U17 Liglerinde oynanan maçların sonuçlarını da tescil etti.



Başkan Ali Kazancı Üyeler Adem Karaköse, Ahmet Güler, İlker Yiyen, Abdurrahman Akbaba, Savaş Doğrugörür, Yusuf Bayram Demirci, Ali Aytemiz’den oluşan  Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hem hafta sonu oynanan maçları karara bağlarken önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçların programını da belirledi.



Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi’nin aldığı kararlar şu şekilde;

 








Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 03:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER