banner675

KAHRAMANMARAŞ 1. AMATÖR KÜME MAÇLARI

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 7. Hafta maçlarına Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan maçlarla devam edildi. Hafta sonu oynan maçlarda alınan sonuçlara göre A Grubunda Kahramanmaraş Büyükşehir Gençlikspor, B Grubunda da Anadolu Gençlikspor liderliklerini sürdürdü.

KAHRAMANMARAŞ 1. AMATÖR KÜME MAÇLARI

   

 
AMATÖR MAÇLAR DEVAM EDİYOR
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi 7. Hafta maçlarına Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan maçlarla devam edildi.
Hafta sonu oynan maçlarda alınan sonuçlara göre A Grubunda Kahramanmaraş Büyükşehir Gençlikspor, B Grubunda da Anadolu Gençlikspor liderliklerini sürdürdü.
Gruplarında ilk üç sırayı alacak takımların Ploy-off maçları oynayacak olması lige ayrı bir hava verirken her iki grupta da  şu ana kadar oynanan maçlar sonucu 5 takım hariç diğer takımlar play-off oynayabilmek için büyük bir mücadele veriyorlar.
A GRUBU
A Grubunda en farklı skoru rakibi Büyüksırspor’u 6-0 mağlup eden Kümbetspor alırken aynı grupta Amatör Spor Vefa da Kahramanmaraş Gençlerbirliği spor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu grupta oynanan diğer maçlarda ise Ekinözü Celaspor ile Uludazspor 1-1, 1905 Kahramansarayspor ile Dumlupınarspor’da 0-0 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kaptırken grubun diğer maçında ise  Kahramanmaraş Büyükşehir Gençlikspor Andırın Yeşildağspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.
B GRUBU
B Grubunda da Anadolu Gençlikspor-Arsan Sümerspor’u, Çağlayanceritspor’da Pazarcık Kartalkayaspor’u 5-1’lik skorlarla  geçerlerken aynı grupta Ferhuş Karacaspor’da ligin güçlü takımlarından Türkoğlu Belediyespor’u 4-1 mağlup etti. Pazarcık Aksuspor Maraşgücüspor’u  hükmen 3-0’la geçerken , Maraşspor çok zorlandığı ve gollü geçen maç sonunda Afşin Belediyespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hafta sonu oynanan 1. Amatör Küme maçlarının yanısıra U13, U15, ve U17 Liglerinde oynanan Play-off ve lig maçları sonuçlarını da tescil etti.
 
Başkan Ali Kazancı Üyeler Adem Karaköse, Ahmet Güler, İlker Yiyen, Abdurrahman Akbaba, Savaş Doğrugörür, Yusuf Bayram Demirci, Ali Aytemiz’den oluşanTürkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi hem hafta sonu oynanan maçları karara bağlarken önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçların programını da belirledi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi’nin aldığı kararlar şu şekilde;

 


 




Haber: Bilal EVRAN

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 04:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685