banner651

AYAKLARI YERDEN KESEN KAMPANYADA SON GÜNLER

Piazza’nın ayakları yerden kesecek büyük hediyesi 16 Kasım’da sahibini bulacak

AYAKLARI YERDEN KESEN KAMPANYADA SON GÜNLER

 

AYAKLARI YERDEN KESEN KAMPANYADA SON GÜNLER

Piazza’nın ayakları yerden kesecek büyük hediyesi 16 Kasım’da sahibini bulacak

 

Kahramanmaraş'ın tek, bölgenin en büyük AVM’ si olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ‘hayalleri süsleyen’ sıfır kilometre otomobil kampanyası bitmesine sayılı günler kaldı. Piazza’ nın büyük hediyesi, 16 Kasım’da sahibini bulacak.

 

Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunmanın yanı sıra düzenlediği kampanyalarla sadece Kahramanmaraş’ın değil,  çevre illerin de çekim merkezi olan Piazza AVM’nin 9 Temmuz’da başlayan sıfır kilometre Fiat Egea kampanyası, tüm hızıyla sürüyor.

 

Piazza’ ya gelen ziyaretçiler, giyimden kozmetiğe, elektronik eşyadan mücevherata kadar yaptıkları her 150 TL ve üzerindeki alışverişlerle ayakları yerden kesecek otomobile sahip olma şansı kazanıyor. Ziyaretçiler, önce AVM’ nin Danışma Biriminde ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club üyelik formunu doldurup, daha sonra alışveriş faturalarını vererek,  karşılığında çekiliş kuponu alıyor.

 

Alışverişlerini arttırdıkça hayallerine daha fazla yaklaşma imkânı bulan Piazza’nın ziyaretçilerinden sadece birisinin sahibi olacağı son model Fiat Egea kampanyası,  6 Kasım’a kadar sürecek. Otomobilin talihlisi, 16 Kasım Cuma günü saat 13.00’da AVM'nin etkinlik alanında Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekilişe, Piazza’nın tüm ziyaretçileri de katılabilecek.                                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 03:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER