guncel46.com

Okullararası basketbolun yıldızları

SPOR

Kahramanmaraş’ta 2019-2020 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol Yıldızlar (kız-erkek) turnuvası sona erdi. Yıldız Kızlarda Özel Beyza Orta Okulu, Yıldız Erkeklerde Özel Beyza Boğaziçi Orta Okulu birinci oldu.

Kahramanmaraş’ta 2019-2020 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Basketbol Yıldızlar (kız-erkek) turnuvası sona erdi.

Osman Sayın Spor Salonu ve Batıpark Spor Salonunda 01-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Basketbol Yıldızlar turnuvasına 15 okul takımı katıldı.

Turnıvada, Yıldız Kızlarda birinciliği Özel Beyza Orta Okulu, ikinciliği Hafız Ali Efendi Orta Okulu ve üçüncülüğü ise Özel Y. Rekor Orta Okulu oldu.

Yıldız Erkeklerde birinciliği Özel Beyza Boğaziçi Orta Okulu, ikinciliği, Özel İsmet Karaokur Simya Orta Okulu üçüncülüğü ise Özel Bahçeşehir Orta Okulu oldu.

Turnuvaya birinci olan takımlar bölge şampiyonasında ilimizi temsil etmek hak kazandı.

Turnuvada dereceye giren takımlara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Gençlik ve Spor Pazarcık İlçe Müdürü ve Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafıdan verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.