guncel46.com

Emniyete 27 yeni araç

GÜNDEM

Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Bir tek vatan haini kalmayana dek, hainler tek tek tespit edilip kanun karşısına çıkarmaya devam edilecektir.” dedi.

Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Bir tek vatan haini kalmayana dek, hainler tek tek tespit edilip kanun karşısına çıkarmaya devam edilecektir.” dedi.

Kahramanmaraş Emniyet ve Asayiş Derneği, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve iş adamlarının destekleriyle alınan 27 araç düzenlenen törenle teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Doğan İnci, Bu törende polis halk birlikteliğinin onurlu bir duruşunun sergilendiğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta polis teşkilatına gösterilen sevgi ve desteğin ne kadar büyük olduğunun hatırlatan İnci, şunları kaydetti:

“Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışan polis teşkilatımız şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek, büyük bir inançla vazifesine devam etmektedir. Bu zorlu süreçte teşkilatımıza bu araç kampanya ile ‘Bizde sizinle nöbetteyiz, suçlunun karşısındayız, suçlu ile mücadele eden devletimizin yanındayız’ mesajı verilmiştir.”

Kahramanmaraş’ta her geçen gün suç oranlarında düşüş olduğunu ifade eden İnci, “Yapılan huzur uygulamaları sayesinde sokaklar, meydanlar ve parklar ciddi oranda suçtan arındırılmıştır. Uyuşturucu ile etkin mücadele sayesinde, kullanıcı sayısında her geçen gün azalıyor.” belirtti.

Terörle Mücadeleye yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğinin altını çizen İnci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başta FETÖ/PDY olmak üzere terör örgütleriyle mücadele projeli ve operasyonel çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Bir tek vatan haini kalmayana dek, hainler tek tek tespit edilip kanun karşısına çıkarmaya devam edilecektir.”

Kahramanmaraş Emniyet ve Asayiş Dernek Başkanı Sermet Çuhadar, Polis teşkilatını gece gündüz demeden halkın can ve mal güvenliği için görev yaptıklarını vurguladı.

Dernek olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını belirten Çuhadar, “Halkın güvenliği için özveriyle hizmet eden polis teşkilatımıza destek olmak bizlerin birinci önceliğidir. Kahramanmaraş’ın huzurlu bir kent olmasında emeği geçen başka Emniyet Müdürümüz Doğan İnci olmak üzere tüm polislere teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Çuhadar, dağınık olan Emniyet Hizmet binasının da tek çatı altında modernize edilmesinden gururlandığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından kampanyaya destek veren STK temsilcilerine ve iş adamlarına plaket verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.