banner651

Vali Coşkun’dan yeni yıl ziyaretleri

Vali Coşkun’dan yeni yıl ziyaretleri

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yılın ilk saatlerinde hastaneye tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Coşkun, hastanede tedavileri devam eden hastaların yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Coşkun, Pandemi sürecinde özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarına da karanfil dağıtarak sağlıkçılarla bir süre sohbet etti.

Sağlık çalışanlarını için yorucu bir yıl olduğunu hatırlatan Coşkun, "koronavirüsle mücadelede sağlık teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalıştılar. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Yol Kontrol ve Güvenlik Noktasını ziyaret eden Coşkun, polislerin yeni yılını tebrik ederek, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileğinde bulundu.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin her daim görevlerinin başında olan güvenlik güçlerimize teşekkür eden Coşkun, "Onların bu fedakarlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Coşkun, Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek Jandarma personelinin de yeni yılını tebrik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER