Vali Coşkun’dan koordinasyon toplantısı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Vali Coşkun’dan koordinasyon toplantısı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı yaptı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Vali Coşkun Başkanlığı'ndaki Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısında, ilçelerin eğitim, sağlık ve güvenlik faaliyetleri başta olmak üzere, tüm kamu hizmetleri, devam eden yatırımlar ve koordinasyonu gerektiren konularla ilgili Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları ile istişarelerde bulundu.

Pandemi dönemi nedeniyle, Kaymakamlara büyük görevler düştüğünü ifade eden Coşkun, “Vatandaşlarımıza yönelik olarak farkındalık oluşturulması gerekmektedir. İşyeri denetimlerinin rehberlik etmek suretiyle etkin bir şekilde sürdürülmesi, alınan tedbirlerin sürekliliğinin sağlanması önem arz etmektedir.” diye konuştu.

Salgından korunmak için Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulu almış olduğu tedbir kararlarının da önemine vurgu yapan Coşkun, şunları söyledi:

“Hemşehrilerimizle iş birliği içinde olursak, hastalıkla mücadelede elimiz daha güçlü olur, onun için vatandaşlarımızı ve çeşitli yaşam alanlarındaki esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek bu bilinci canlı tutmaya çalışmalıyız.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER