banner675

Vali Coşkun’dan ilçe ziyaretleri

​​​​​​​Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret etti.

Vali Coşkun’dan ilçe ziyaretleri

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Ekinözü İlçesine giden Coşkun, ilçe Kaymakamı ziyaret ederek kamu hizmetlerini yerinde değerlendirerek Kaymakam Vekili Talat Tabur’dan ilçenin kamu yatırımları ve tüm hizmet alanları hakkında bilgiler aldı.

Ekinözü Belediye Başkanlığı’na geçen Coşkun, burada Belediye Başkanı Bilal Eker ile bir araya geldi. Belediye hizmetleri ile ilgili Eker tarafından bilgilendirilen Coşkun, Ekinözü ilçesinin iyileştirilmesi gereken alanların ve kamu yatırımlarının desteklenmesi hususunda valilik olarak imkanlar dahilinde destek verme gayreti içerisinde olunacağını belirtti.

İlçedeki temaslarına devam eden Coşkun, vatandaşları ve esnaflarla da selamlaşıp, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Nurhak İlçesi ziyareti

Vali Ömer Faruk Coşkun, daha sonra Nurhak İlçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Yasin Akgül ile bir süre sohbet eden Coşkun, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ilçemizde başarılı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Coşkun ayrıca, Kaymakam Yasin Akgül’den ilçenin ekonomik yapısı, eğitim, sağlık ve asayiş hizmetleri, tarımsal faaliyetler, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında bilgiler aldı.

Nurhak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Coşkun, Nurhak İlçe Belediye Başkanı İlhami Bozan ile bir süre görüşerek Belediye hizmetleri ile ilgili bilgilendirildi.

Kültür Merkezi’nde Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Coşkun, burada yaptığı açıklamada Nurhak İlçesine daha iyi hizmetler sunulması ve kamu yatırımlarının aksatılmaması noktasında birlikte gayret göstereceklerini belirtti.

Coşkun, esnaflarımızı da ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Coşkun, Nurhak’ta yapılımı tamamlanan Park’ın açılışını gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685