banner651

Vali Coşkun, Ilıca Mahallesinde incelemelerde bulundu

​​​​​​​Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Ilıca mahallemiz Sağlık Turizmi açısından bölgemiz ve şehrimiz adına önemli bir konumdadır.” dedi.

Vali Coşkun, Ilıca Mahallesinde incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Ilıca mahallemiz Sağlık Turizmi açısından bölgemiz ve şehrimiz adına önemli bir konumdadır.” dedi.

Vali Coşkun, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ile birlikte Ilıca Mahallemizdeki gezi ve incelemelerde bulundu.

Esnaflara ziyaret eden Coşkun, pandemi döneminde ilgili bakanlıkların ve bilim kurulunun almış olduğu tedbir kararlarına da harfiyen uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Ilıca bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Coşkun, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ilıca mahallemiz Sağlık Turizmi açısından bölgemiz ve şehrimiz adına önemli bir konumdadır. Esnaflarımız geçtiğimiz yıllara göre bu yıl, pandemiden dolayı ziyaretçi yoğunluğunun azlığından şikayetçi. Temennimiz odur ki tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgın hastalıktan inşallah bir an önce kurtuluruz ve Ilıcamız tıpkı önceden olduğu gibi ziyaretçi ve misafirlerin yoğun olduğu özlediğimiz günlerine döner. Normal yaşantımıza dönmek için ise maske, mesafe ve temizlik konularına azami derecede dikkat etmeliyiz. Hep birlikte gayret edersek bu salgın hastalığın üstesinden geliriz inşallah.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER