banner675

Ünal, “iftiralar uyduranlarla mücadele ediyoruz”

Ünal, “iftiralar uyduranlarla mücadele ediyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Her gün yeni büyük bir yalan atıp o yalanı yüzlerce kez tekrar ederek gerçekleşeceğini zannedenlerle uğraşıyoruz.” dedi.

Ünal, AK Parti Türkoğlu İlçe başkanlığını ziyaret etti. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş birlikte Ünal'ı karşılamaya gelen engelli bir vatandaşla kısa süre sohbet eden Ünal, daha sonra partililere seslendi.

AK Partinin kongrelerinin ardından ilçe teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduğunu ifade eden Ünal, “İl başkanlımızla anlaştık her ilçede bir gün kalarak o ilçelerimizin yatırım sorunlarını, devam eden projeleri ve ilçemizde yaşanan sorun ve sıkıntıları hızla bir şekilde toparlayacağız.” dedi.  

Kendilerinin siyaseti nefisleri için değil bu aziz millet için yaptıklarını hatırlatan Ünal, “Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz budur. O yüzden uyum içerisindeyiz, o yüzden kardeşçe yaşıyoruz. Biz her gün kalkıp, yalanlar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün sabah kalkıp, yeni iftiralar uyduranlarla mücadele ediyoruz. Her gün yeni büyük bir yalan atıp o yalanı yüzlerce kez tekrar ederek gerçekleşeceğini zannedenlerle uğraşıyoruz. Onlar yalanlarını tekrar etsinler, bizler de hakikati tekrar edelim. Onlar yalanlarına sahip çıksınlar, biz hakikate sahip çıkalım. Çünkü hakikat asla mağlup edilemez. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.” diye konuştu.

Bu yalanları atanlarla ne istediklerini de bilmediklerini dile getiren Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her gün bir yalan atıyorlar, bir bakıyorsunuz, ‘Maske nerede, maske nerede’ demeye başlıyorlar. Maskesini takıyorsun, ‘Aşı nerede, aşı nerede’ diyorlar. Aşını vuruyorsun, bu sefer ‘128 milyar dolar nerede’ diyorlar. Ekonomi bilgisi olan birisi Merkez Bankası’ndan paranın kaybolmayacağını bilir. Nitekim Milletvekilleri çıktı dedi ki ‘Merkez Bankası’ndan para kaybolmaz’ bunların bizimle ilgili bütün hakikatlere kapalı olduklarını biliyoruz. Çünkü bunların hakikati öğrenmek gibi dertleri yok. Ağızımızla kuş tutalım ‘kuşu ısırdı’ diyorlar. Suyun üzerinde yürüyelim, ‘yüzme bilmiyor’ diyorlar. Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin haklarını savunuyoruz. Yunan tezlerini savunuyorlar. Libya’da Hafter’in yanında duruyorlar. Suriye’de Esat’ı destekliyorlar. 1957 yılında merhum Menderes o dahi sesiyle diyor ki ‘Bunlar bu ülkenin menfaatine olan hususun yanında durmazlar’ diyor.  1957’de bu ülkenin menfaatine olan hiçbir hususta bu ülkenin yanında durmayanlar. Bugün de bu ülkenin yanında durmuyorlar. O yüzden bunlar bir fırsat bulduklarında Türkiye’yi 1940’a geri çevirirler. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Mücadelemizden geri durmayacağız. Bunların oluşturmak istediği umutsuzluğa, karamsarlığa, kötümserliğe, yalanlara ve iftiralara teslim olmayacağız. Bunların inadına umudumuzu, inancımızı, özgüvenimizi, bu ülkenin geleceğine, bu ülkenin çocuklarının geleceğine inancımızı daha da pekiştireceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685