Türkoğlu ilçesinde hizmetler devam ediyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

Türkoğlu ilçesinde hizmetler devam ediyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret etti.

Başkan Okumuş’tan ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Kılıç, daha sonra yapımı devam eden hizmetleri yerinde incelemedi.

Merkez Şekeroba Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç ve Okumuş, Bahar ayında mahalleye yapılacak yol, meydan ve Cami restorasyon çalışmalarını hakkında vatandaşlarla sohbet etti.

Kılıç, Türkoğlu Üniversite Kampüsünü, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Üniversite Kampüsü, OSB, Cezaevi ve Ceceli Mahallesini Türkoğlu İlçesine bağlayan grup yolundaki genişletme ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yaptıkları ve yapmayı planladıkları hizmetleri yerinde incelediklerini ifade eden Okumuş, şunları söyledi:

“Yapılında sona geldiğimiz su parkına tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Az öncede Merkez Şekeroba Mahallemizdeki cami ve çevresindeki meydan düzenlemesiyle ilgili oradaki hemşerilerimizi bilgilendirdik. Oraya da bahar ayında başlayacağız. Şekeroba Mahallemize 400 dönümlük bölgenin en büyük Millet bahçesinin sonlarına yaklaştık. Önümüzdeki bahar ayında bitireceğiz. İçerisinde yüzme havuzu spor kompleksi, 7 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu, millet konakları, oyun grupları ve on binlerce ağacın olduğu harika bir yer. Bunun yanı sıra Kılılı Mahallesindeki hemşerilerimize yaptığım 100 dönümlük alan içerisinde bulunan parka kavuşturacağız. Geçen dönem, yol ve alt yapı çalışmalarıyla, bu dönemde 44 mahallemizde parkları ve spor tesisleriyle yaşanabilecek alanlara kavuşturacağız. Amacımız köylerden Mahalleye dönüşen yerlerde vatandaşlarımızı o mahallelerde oturmasını sağlamak. Milletvekilimiz İmran Kılıç ve Habibe Öçal vekilimizle 3 tane daha halı saha aldık. Bizde 6 tane halı saha yapacağız. Daha önce 14 tane halı saha ve spor kompleksi yapmıştık. Bu vesileyle bizleri her zaman Ankara’ da yardımlarını ve gayretlerini esirgemeyen Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç vekilimi de Türkoğlulu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un özverili çalışmalarından dolayı kendisini kutladı.

Türkoğlu’nun çehresini değiştiren kişinin Osman Okumuş olduğunu dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

“Yapılan hizmetler saymakla bitmez. Hem Türkoğlu’na, Kahramanmaraş’a, hem bölgeye, hem Gaziantep’e hitap edecek güzellikte hizmetleri var. İnsanlarımızın rahat etmesi imkanların gelişmesi için memleketimizin refah seviyesinin yükselmesi için ne gerekiyorsa el birliği ile bunu yapıyoruz. Yaptığımız işler var, yapacağımız işler var, yapmamız gereken işler var Türkoğlu halkı buna fazlasıyla layıktır. Bizlerde halkımıza layık olmanın çabasını sürdürüyoruz. Başkanımızı tebrik ederek, Beyoğlu Mahallemizdeki Su Parkı ve Şekeroba Mahallemizdeki Millet Bahçesi hemşerilerimize hayırlı olsun der, kendisine teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER