banner651

Türkoğlu Belediyesi fidanları toprakla buluşturuyor

Türkoğlu Belediyesi fidanları toprakla buluşturuyor

Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş-Türkoğlu ve Nurdağı arasındaki karayolunun orta refüjüne 5 bin fidan dikimi gerçekleştiriyor.

Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da binlerce fidanı toprakla buluşturmayı hedefleyen Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş-Türkoğlu ve Nurdağı arası karayolunun orta refüjüne 5 bin fidan dikimi gerçekleştiriyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyesi olarak, çevrenin korunmasına ve yeşil alanlarla ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Dikilen her fidanın gelecekte atmosferin temizlenmesine katkı sağlayacağını hatırlatan Okumuş, şunları söyledi:

“Bugün dikilen ağaçlar, yarın bizden sonra gelen nesillere bırakılabilecek en büyük miras olacaktır. Türkoğlu’nu daha yeşil bir şehir yapmak için ilçenin birçok noktalarında olduğu gibi Kahramanmaraş- Türkoğlu - Nurdağı arası karayolundaki orta refüjlerde ağaçlandırma ve fidan dikimi çalışmaları yapıyoruz. Yaklaşık 5 bin fıstık çamı ağacın dikimini gerçekleştiriyoruz. Yine ağaçlandırdığımız yerlerinde aydınlatma çalışmalarına kısa zaman içerisinde başlayacağız. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER