Türkiye Sigorta yetkilisi “Beşen sigortacılık” oldu

Türkiye Sigorta yetkilisi “Beşen sigortacılık” oldu

Kahramanmaraş'ın sevilen simalarından Mehmet Beşen, tarafından 1999 yılında kurulan, Kuruluşundan bu yana zorunlu trafik, kasko, nakliyat, yangın, zorunlu DASK, sağlık, ev ve işyeri sigortası branşlarında hizmet veren Beşen Sigortacılık, Türkiye Sigorta “Kahramanmaraş yetkili acentesi” oldu.

Ülkemizin önemli kamu sigorta şirketi, Güneş, Ziraat ve Halk Sigorta TVF bünyesinde birleşmesi ile 2020 yılının Eylül ayında tanıtım toplantısını bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan programla Türkiye Sigorta A.Ş. kurularak ülkemizde sigortacılık faaliyetlerine başladı.

Beşen Sigortacılık sahibi Mehmet Beşen “ Biz acente olarak 25 yıldan bu yana kendi işyerimizde ilkeli, güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak hizmetimizi sürdürmekteyiz. Bugün ise acentelik bünyemize aldığımız, gücünü adından alan Türkiye Sigorta A.Ş. Kahramanmaraş yetkili acentesi olmasının mutluluk ve sorumluluğunu yaşamaktayız. Şu an sektör lideri konumunda olan Türkiye Sigorta, tüm sigorta branşlarında yenilikçi, iddialı ve rekabetçi bir anlayış ile halkımıza hizmet sunacaktır. Bizlerde acente olarak bu gücü Kahramanmaraş halkına ulaştırmak istiyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER