TSO YÖNETİMİNDEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

KARAKÜÇÜK, BASININ TOPLUMU DOĞRU BİLGİLENDİRMESİ GEREK

TSO YÖNETİMİNDEN  GAZETECİLER CEMİYETİNE  ZİYARET

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir iade-i ziyaret gerçekleştirdi, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, bu seçim döneminde yoğun mesailerinden dolayı başarılar dileğinde bulundu, aday adaylarına ilişkin olarak da önemli bir meseleye parmak bastı.

BİZLER KARAR VERİCİ DEĞİLİZ

 Kahramanmaraş’ta sanayicilerin patronu olarak nitelendirilen TSO Başkanı Kemal Karaküçük ve arkadaşları, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyelerine bir iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Basın mensuplarının bir çatı altında toplanmasının, kent ekonomisi kadar soysal  yaşamına da katkılar sağlayacağını söyleyen TSO Başkanı Karaküçük, basının toplumu doğru bilgilendirmesi gerektiğini hatırlattı, “Bu meselede sizlere de büyük sorumluluklar, görevler düşüyor” dedi, yaklaşan mahalli seçimler için de; “Aday adayı arkadaşlarımız bize de geldiler, geliyorlar. Tabi içlerinde tanıdıklarımız, tanımadıklarımız da var. Artık büyükşehiri konuşuyoruz, ehliyetli, liyakatli kimselerin yerel yönetimde olması lazım. Bu işler ahbap-çavuş ilişkileri ile yürümüyor. Seçilecek arkadaşlarımız, bu kentin on yılını şekillendirecek, heyecan duyan isimler olacak. Eskiden genel merkezden bizleri aramazlardı, şimdi öyle değil, arıyorlar, şahıslar bazında sorulara sorup, değerlendirmemizi alıyorlar, ‘şu aday-adayını tanıyor musunuz’ deyip, ehliyetleri ve liyakatleri hakkında düşüncelerimizi soruyorlar. Tabi bizler karar verici değiliz. Sorduklarında, sadece liyakatli ve ehliyet sahibi bir adayın olmasını öneriyoruz, o kadar!” dedi.

BİZLER PARTİLER ÜSTÜYÜZ!

Her partinin aday adayına eşit mesafede olduklarının da altını çizen Başkan Karaküçük, Sivil Toplum Kuruluşlarının  partiler üstü düşündüklerini yineledi, mahalli seçimlerin şehrimize, partilere hayırlı uğrulu olması temennisinde bulundu.
Karaküçük, yönetim kurulu üyeleri ile geldiği iade-i ziyarette, basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını da cevaplandırdı.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER