banner675

Toplu taşımada dezenfekte

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özel halk otobüsleri ile otogarda dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Toplu taşımada dezenfekte

Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında başlattığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları kapsamında özel halk otobüslerinde ve otogarda ilaçlama çalışması yaptı.

Şehir genelinde toplu taşımada vatandaşların kullandığı belediye otobüslerinin ilaçlanmasının ardından özel halk otobüslerinde de ilaçlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Özel Halk Otobüslerinin toplu olarak bulunduğu Arasa Otopark üzerinde otobüslerde ve Kahramanmaraş Otogarı’nda otobüslerde ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Otobüs firması yetkilisi Bekir Tekinşen, Kahramanmaraş otogarında yapılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Otogar içerisinde ve şehirlerarası yolcu taşıması yapan otobüslerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Tekinşen, şunları kaydetti:

“Bu uygulamadan oldukça memnunuz. Herhangi bir salgın hastalığa meydan vermeden böyle bir uygulama yapılmasından dolayı otogar esnafları olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.”

Otobüs firma yetkilisi Alican Kayabaşı ise “Ülkemizde ve şehrimizde gerekli önlem ve tedbirler alınmaktadır. Endişe edilecek bir durum yoktur. Ayrıca firma olarak bizler de üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmekteyiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685