banner675

Topçalı ve Reyhanlı grup yolu çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında grup yollarındaki asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Topçalı ve Reyhanlı grup yolu çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Topçalı ve Reyhanlı grup yollarındaki asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Andırın yoluna kadar uzanan 9 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki grup yolunda sathi kaplama çalışmalarını tamamlamak üzere olan ekiplerin, mahalle sakinlerinin taleplerini belli bir program dahilinde yerine getirdiklerini belirtildi.

Reyhanlı Mahallesi Muhtarı Rüstem Kar, Andırın yoluna bağlanan grup yolunda büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Mahallenin Andırın İlçesine bağlayan grup yolunun bakılıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Kar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör taleplerimiz doğrultusunda ekipleri göndererek büyük bir eksiğimizi giderdi. Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Topçalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ermeydan ise yollarının tozdan geçilmediğine dile getirerek şunları kaydetti:

“Mahallemize ulaşım sağlayan grup yolumuz toz-toprak içerisinde idi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e durumu izah etmemizin hemen ardından ekipleri yönlendirdi ve hızlı bir şekilde çalışmalar yapıldı. Bu sayede kışın çamurundan, yazın tozundan kurtulduk. Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685