POLAT, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Talip Polat, seçim çalışmalarını sürdürüyor

POLAT, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndaki bir süre görev yapan daha sonra ayrılan ve ilçesine dönen Polat, belediye başkanlığı için MHP’den aday adayı oldu.
Adaylığını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına başlayan Polat, esnaf ve mahalle gezileri yaparak, vatandaşlardan destek istedi.

Bilgi ve birikimini ilçesine hizmet olarak yansıtmak için yola çıktığını ifade eden Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle doğup büyüdüğüm ilçemize ahde vefa borcumu ödemek için yola çıktım. Türkoğlu insanı gerçekten her şeyin en güzeline layık. Ancak bu zamana kadar yerel yönetim hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını görüyoruz. Bu eksikleri gidermek, planladığımız projelerimizi ilçemize kazandırmak, Türkoğlu’nu bölgenin yıldızı haline getirmek için gayret edeceğiz. Çıktığım bu yolda desteklerini esirgemeye dostlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah aday gösterilip seçimi kazandıktan sonra ilçemize birbirinden güzel hizmetleri kazandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her şey ilçemin güzel insanları için.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER