banner651

PİAZZA'DA SAĞLIKLI YAŞAM STANDI AÇILDI

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için açılan stantta, Piazza ziyaretçileri meme, rahim ağzı ve kalın bağırsak kanserleri ile obezite, kötü alışkanlıklar ve kadına şiddet konularıyla ilgili bilgilendirilerek broşürler dağıtıldı.

PİAZZA'DA SAĞLIKLI YAŞAM STANDI AÇILDI

 SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN PİAZZA’DAN DESTEK

 

Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü“ dolayısıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sağlıklı yaşam standı açtı. Stand görevlileri, Piazza ziyaretçilerini obezite, kanser türleri ve kötü alışkanlıklar hakkında bilgilendirdi.

 

Alışverişin yanı sıra ziyaretçilerinin sosyal yaşamına da katkılar sağlayan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün sağlıklı yaşam standına ev sahipliği yaptı. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için açılan stantta, Piazza ziyaretçileri meme, rahim ağzı ve kalın bağırsak kanserleri ile obezite, kötü alışkanlıklar ve kadına şiddet konularıyla ilgili bilgilendirilerek broşürler dağıtıldı.

 

Piazza ziyaretçilerine kanser konusunda önemli bilgiler aktaran stant görevlileri, kanser taramalarının hayat kurtardığına dikkat çekerek, kanserin önlenebilir, teşhis ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğunun unutulmaması gerektiğinin altını çizdi. Görevliler, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’ne (KETEM) başvurarak ücretsiz kanser taraması yaptırılabileceğini vurguladı.

 

Stant görevlileri, çağın hastalığı olarak anılan obezite ile ilgili de bilgiler vererek Piazza ziyaretçilerini yeterli ve dengeli beslenmeleri konusunda uyardı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER