Onikişubat Belediyesi’nden sürpriz doğum günü

Onikişubat Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama kuralına uyan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya ve küçük sürprizlerle bu zorlu günleri atlatmada yanlarında olmaya devam ediyor.

Onikişubat Belediyesi’nden sürpriz doğum günü

Onikişubat Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama kuralına uyan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya adına yaptığı sürprizlerle bu zorlu günleri atlatmada yanlarında olmaya devam ediyor.

 

Onikşubat Belediyesi’nin Vefa İletişim Hattı’na gelen bir talep üzerine harekete geçen ekipler, görevi dolayısıyla Hakkari’de bulunan Ş.Gözüdok, eşinin doğum gününü kutlamada Belediyeden yardım isteyen vatandaşın isteğini geri çevirmedi.

Doğum günü pastasının yanı sıra, en sevdiği şarkıyı da canlı olarak ses sanatçısından dinleyen Melek Hanım, eşiyle yapılan canlı bağlantı ile duygu dolu anlar yaşadı.

Daha önce bu kadar sürprizli bir doğum günü yaşamadığını, eşinin uzakta olması dolayısıyla üzgün olduğunu fakat bu sürprizle çok mutlu olduğunu belirten Melek G, Onikişubat Belediyesi bir hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER