banner675

Milletvekili Sezal Kızılay gönüllüsü oldu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kızılay gönüllüsü olarak vatandaşlara yardım kolisi götürdü.

Milletvekili Sezal Kızılay gönüllüsü oldu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kızılay gönüllüsü olarak vatandaşlara yardım kolisi götürdü.

 Kızılay yeleği giyen ve koruyucu maske takan Sezal, ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerini teslim etti.

 Milletvekili Sezal, vatandaşlara kendini tanıtmadan gıda paketlerini teslim ederek Kızılay gönüllüsü gibi vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


 Sezal, Türk Kızılay’ın çok önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

 Dünya üzerindeki en büyük yardım kuruluşu olan Türk Kızılay’ın desteklenmesi gerektiğini dile getiren Sezal, şunları söyledi:

 

“Kızılay Kahramanmaraş’ta üç ayrı ekiple yardım paketlerini dağıtımı gerçekleştiriyor. Bugün kent merkezinde yardım paketleri dağıtılıyor. Haftaya ilçelerde dağıtım devam edecek. Bende Kızılay gönüllüsü olarak yardımların ulaştırılmasına vesile oldum. İhtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettik. Bu süreç önemli, tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi süreci var. Türkiye diğer ülkelerden ayrılan bir ülke, kendi birlik, beraberliği ve samimiyeti olan bir ülkedir. Yardım severlerinin çok fazla olduğu bir ülkeyiz. O yüzden biz bu süreci Kızılay ve yardım severlerimizle çok daha kolay atlatacağımızı düşünüyorum.

Buradan tüm hayırseverlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kızılay gönüllü olarak sizlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bu nedenle hayırsever vatandaşlarımız Ramazan ayı öncesi gıda yardımı yapmak isteyen varsa, Kızılay vasıtasıyla bunu emin ellerde dağıtabilirler, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler. Ben tüm iş insanlarından, sivil toplum kuruluşlarından özellikle destek istiyorum. Bugün 2 bin aileye gıda yardım paketi dağıtılıyor. Bu sayı 20 bin olsun, 200 bin olsun. Kahramanmaraş genelinde tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşalım. Bu zorlu süreci sağ salim atlatalım.”

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685