banner675

Mahçiçek’ten pandemi çalışması

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Piazza Alışveriş Merkezi ve Tekerek Yolu’nda bulunan esnafı ziyaret ederek, pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu.

Mahçiçek’ten pandemi çalışması

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Piazza Alışveriş Merkezi ve Tekerek Yolu’nda bulunan esnafları ziyaret ederek, pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen koronavirüs denetimleri kapsamında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, esnafları ziyaret etti.

Onikişubat İlçesi’nde bin 749 noktada jandarma, polis ve diğer ilgili kurumların denetim yaptığını hatırlatan Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Pandemi süreci henüz geçmiş değil. Rehavete kapılmadan sosyal mesafemize, hijyen kurallarına ve maske takmaya özen göstereceğiz. Bu konuda esnafımızı bizzat ziyaret ederek hatırlatmalarda bulunduk. Zabıta ekiplerimiz semt pazarlarımızda mütemadiyen denetimler yaparak, halkımızı uyarmaya ve kurallara riayet etmeleri konusunda hatırlatma yapmaya devam ediyorlar. Bu sıkıntılı günleri hep birlikte hareket edersek atlatabiliriz. Sevdiklerimiz ve ailemiz için kurallara riayet edelim, maske takmaya özen gösterelim.”

 

Tüm gün esnafları ziyaret eden Başkan Mahçiçek, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden pandemi tedbirleri kapsamında bulundu.


Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685