banner675

Mahçiçek, EXPO 2023 tanıtım toplantıları yaptı

Mahçiçek, EXPO 2023 tanıtım toplantıları yaptı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, dev projesi EXPO 2023’ü tanıtmak için bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023’ü tanıtım toplantıları kapsamında, Göksun, Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Teşkilat Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantıları yaptı.

Mahçiçek, “projemiz şehrimizin her bir vatandaşının projesi, dolayısıyla bize anlatmak, tanıtmak düşer. İnşallah hep birlikte bunu başaracak ve Kahramanmaraş adını dünyaya duyuracağız.” dedi.

Mahçiçek, EXPO’nun Kahramanmaraş’a nasıl bir katma değer sağlayacağı, medeniyetlerin ve ülkelerin kentte oluşturacağı kültürel zenginlikler, tanıtım, turizm, ticaret anlamında nasıl bir ivme sağlayacağı ve en önemlisi Kahramanmaraş’ı dünyaya tanıtacak olması hususlarını anlattı.

Göksun İlçesinde EXPO 2023’ü tanıtım toplantısına konuşan Mahçiçek, “Göksun’un elması, Afşin’in Eshab-ı Kehf Külliyesi, Elbistan’ın kadim tarihi ve doğal güzellikleri, Ekinözü’nün şifalı su kaynakları ve cilde iyi gelen peloid çamuruyla adeta bir turizm cenneti olan şehrimizin bu eşsiz güzelliklerini EXPO 2023 ile dünyaya tanıtacağız.” diye konuştu.

Bir hayalinin olduğunu ve bunun gerçekleştiğini dile getiren Mahçiçek, şunları söyledi:

“EXPO 2023 şehrimiz için bir milat olacak. Sadece şehir merkezimiz değil tüm ilçelerimiz, fuara gelen yerli ve yabancı misafirleri ağırlayacak, ev sahipliği yapacaklar. EXPO tanıtımlarımıza Merkez ilçelerimizle başladık ve şehir geneline yaydık. Bundan sonra Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız Esnaf Odalarımız, Sendikalarımız ve STK temsilcilerine ve şehrimizin güzel insanlarına anlatacağız. Sonrasında uluslararası boyutlara taşıyacağımız toplantılarla 2023’e hazırlığımızı yapacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685