banner675

MADO’dan sağlıkçılara tam destek

Sağlık çalışanlarının tatlı, dondurma ve su gibi tüm gıda ihtiyaçlarının MADO ailesi tarafından karşılanacağını açıkladı.

MADO’dan sağlıkçılara tam destek

 Sağlık çalışanlarının tatlı, dondurma ve su gibi tüm gıda ihtiyaçlarının MADO ailesi tarafından karşılanacağını açıkladı.


Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına destek veren dünyaca ünlü MADO sağlık
çalışanlarına desteklerini sürdürüyor.

Koronavirüs salgının başladığı ilk günden bu yana kurum ve kuruluşlara destek olan MADO mesaideki sağlık çalışanlarının gıda ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı.

Sağlık çalışanlarının su, tatlı ve dondurma gibi tüm ihtiyaçları MADO şubelerinden karşılanacak.

MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkçıların özverili çalışmalarına destek olmak için bu zor sürçte tüm sağlık çalışanlarının tatlıdan dondurma gibi tüm gıda ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Mesaideki sağlık çalışan taleplerinin MADO işlerinde karşılanacağı hatırlatan Kanbur, şunları kaydetti:

“Ülkemizin bu zor günlerinde MADO olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Sağlık Müdürlüğünü aradım. Marsu bizim olduğunu için tüm sağlık kurumlarının su taleplerini karşılayacağımızı bildirdim. MADO ailesi olarak sağlık çalışanlarımızın bugün yanında olmayacağız da ne zaman yanlarında olacağız. Sağlık çalışanlarımız tedavi süren hastalarımıza en iyi hizmeti versinler. Bizler her zaman yanlarındayız. Vatandaşlarımıza kendi sağlıkları için evlerinde kalmalarını istiyoruz. Yarınlar bizim olacak.”  

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685