banner651

MADO Meslek lisesinin logo yarışması sonuçlandı

MADO Meslek lisesinin logo  yarışması sonuçlandı

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni vizyon logosu belirlemek amacıyla yaptığı yarışmada, dereceye giren ilk öğrencilere ödüllerini MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur tarafından verildi.

Kahramanmaraş’ı Türkiye’de ve 40’tan fazla ülkede başarıyla temsil eden ve uluslararası alanda Türk Bayrağı’nı gururla dalgalandıran MADO, ufuk açıcı projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Kendi sektörünün en büyük sorunlarını çözmek adına kolları sıvayan MADO, bu doğrultuda nitelikli personel yetişmesi için İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş’ta proje okullarının sorumluluğunu üstlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 3 şehirdeki okulda iş garantili sektöre yönelik alanında uzman personel yetiştirecek olan MADO, böylelikle iş gücü açığını kapatmış olacak.

Projenin Kahramanmaraş’taki okulu olan MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilk adım olarak belirlenen logo tasarımı için ‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması düzenlendi. 60 öğrencinin katıldığı yarışmada 5 öğrencinin çizdiği logo dereceye girerken, dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ödül törenine katılan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, MADO olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul’daki iş garantili eğitimin çalışmaları yapıldığını söyledi.

 MADO olarak ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Kanbur, şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş’ı da bu konuda model yapmak için Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden başladık. Tabii burada okulumuzun yeni logosunu belirlemek adına bir logo yarışması gerçekleştirdik. Bu logo bizim bir kimliğimiz olacak. Öğrencilerimizin bir kimliği olacak. Bildiğiniz üzere MADO’nun 40 ülkede yeri vardır. Kahramanmaraş ve Türkiye’nin bayrağını bu 40 ülkede gururla dalgalandırıyoruz. Okullardan mezun olacak olan arkadaşlarda bu bayrağı dünyanın diğer ülkelerine taşıyacak. Bu nedenle bu logo bizim için çok önemliydi.”

Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Veysel Gültekin ise şunları kaydetti: “MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur’un teşviki ile başlattığımız okulumuzun yeni logosunu belirleme yarışmamız bugün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 60 logo öğrencilerimiz tarafından tasarlandı. Bunu da sadece kendi okulumuz öğrencileri yaptı. Buna istianeden son aşamaya 5 logo kaldı. Bugün itibariyle de logo yarışmasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde bize desteklerini esirgemeyen MADO ailesine teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini Mehmet Sait Kanbur takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER