banner651

Kuyumcunun fazla verdiği 10 bin lirayı iade etti

Kuyumcunun fazla verdiği 10 bin lirayı iade etti

Kahramanmaraş’ta bir kişi kuyumcudan altın bozdururken, yanlışlıkla verilen 10 bin 800 lirayı fazla parayı tekrar kuyumcuya teslim etti.

Dün yaşanan olayda, bazı borçlarını ödemek için kuyumcuya gelen Murat Emre Doğan, altın bozdurmak istediği belirtti. İş yerin çalışan Sedat Zabun, müşterisi Doğan’ın satmak istediği altını alarak hesap yaptı. Zabun, iş yerindeki yoğunluktan dolayı Doğan’a 10 bin 800 lira fazla para verdi.

Doğan, bozdurduğu altının parasını saymadan alarak kuyumcudan ayrıldı.

Borçları ödeyen Doğan, daha sonra paranın fazla olduğunu anlayınca tekrar kuyumcuya gelerek fazla parayı Zabun’a teslim etti.

MADO’da çalışan Murat Emre Doğan, dün altın bozdurmak için kuyumcuya geldiğini, güvendiği bir kuyumcu olduğu için verilen parayı saymadan aldığını, daha sonra yaptığı hesapta paranın 10 bin 800 lira fazla olduğunu fark ettiğini ve kuyumcuya tekrar teslim ettiğini söyledi.

Kuyumcu çalışanı Sedat Zabun ise iş yerinin yoğunluğundan dolayı yanlışlıkla fazladan para verdiklerini, Doğan’ın fazla verilen parayı tekrar kendilerinie teslim ettiğini belirtti.

Öte yandan, olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2021, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER