banner651

Kumar baskınında yakalanmamak için bunları yaptılar

Kumar baskınında yakalanmamak için bunları yaptılar

Kahramanmaraş’ta bir lokalde kumar oynayanlara yönelik polis baskınında yakalanmamak için masa altına ve çatıya saklananlarında aralarında bulunduğu 27 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipleri, pandemi kuralları kapsamında kapalı olması gereken lokallere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekipleri, yaptıkları saha çalışması sonucu lokalde kumar oynayanların olduğu bilgisi üzerine İsmetpaşa Mahallesi’nde bir iş hanına operasyon düzenledi.

Lokaldeki güvenlik kameralarından polis ekiplerinin geldiği gören şüphelilerin bir kısmı çatıya, bir kısmı ise lokal içerisinde saklandı.

Polis, iş hanının çatısında yaptığı aramada çatıya saklanan 10 kişiyi yakalandı.

Ekipler, lokalin kapısını Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı üzerine çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Polis, masa altına saklanan kişinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi yakaladı.

Polis, yakaladıkları toplamda 27 kişiye sosyal mesafe kurallarına uymamaktan 3 bin 150’şer lira idari para cezası uygulanırken, bunlardan 5 kişi hakkında ise Kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2021, 02:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER