banner651

KSÜ'DE 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü gün boyu düzenlenen etkinliklerle kutladı.

KSÜ'DE 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

KSÜ, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü gün boyu düzenlenen etkinliklerle kutladı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, en yakın çalışma arkadaşları olan sekreterlerinden başlamak suretiyle üniversitemizde görev yapan kadın personeli ziyaret ederek karanfil hediye etti. Üniversitenin tüm alanlarında çalışan kadın personeller ile tek tek sohbet eden Rektör Deveci, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlandı.

Kadınlar günü kapsamında Rektör Deveci, Rektör Yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun ve protokol üyelerinin katılımıyla Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda “Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisi” açıldı.

Serginin açılış konuşmasını Rektör Deveci yaptı. Peygamber Efendimiz(sav)'in “Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadis-i şeriflerine mazhar olan bütün kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Rektör Deveci, dinimizin kadına verdiği öneme değindi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da  kısa bir selamlama konuşması yaparak Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından, 41 sanatçıya ait 60 eserin yer aldığı “Dünya Kadınlar Günü Karma Resim Sergisinin” açılış kurdelesini Rektör Deveci protokol üyeleriyle birlikte kesti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bir diğer etkinliğin adresi ise KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu oldu. KSÜ öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan ekibin hazırladığı Dünya Kadınlar Günü Konseri, kadın personel ve personel eşlerine müzik dolu güzel dakikalar yaşattı.

Birbirinden güzel parçaların seslendirildiği konserin sonunda Rektör Deveci, katkı sağlayanlara çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

KSÜ Rektörü Deveci, Dünya Kadınlar Gününde KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören ve çalışan kadınları da unutmadı. Konser sonrası eşi Hilal Hanım ile birlikte hastaneyi ziyaret eden Rektör Deveci, hastane personeli, hastanede tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarına karanfil hediye etti. Hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen Rektör Deveci, sohbet ederek taleplerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER