banner675

Koronavirüs tedbirleri

Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, dövme salonları ve benzeri iş yerlerinin kapatılma kararı alındı. Ayrıca, kargo, mektup dağıtımı, kasiyer, kurye, tahsildar gibi görevlilerinin muhakkak koruyucu eldiven ve maske takarak yapılmasına karar verildi.

Koronavirüs tedbirleri

Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, dövme salonları ve benzeri iş yerlerinin kapatılma kararı alındı. Ayrıca, kargo, mektup dağıtımı, kasiyer, kurye, tahsildar gibi görevlilerinin muhakkak koruyucu eldiven ve maske takarak yapılmasına karar verildi.

 Valilik Toplantı Salonunda, Vali Vahdettin Özkan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan kararlar şöyle sıralandı:

“İnsanların birbiriyle çok yakın mesafede çalışıldığı dövme salonu vb işyerlerinin geçici süreliğine faaliyetlerinin durdurulmasına karar veridi. Aynı kişinin sürekli başkaları ile temas ettiği, kargo, mektup dağıtımı, kasiyer, kurye, tahsildar gibi görevlilerinin müşterileri ile temas ederken iş ve işlemlerini muhakkak koruyucu eldiven ve maske takarak yapılmasına karar verildi.”

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685