banner675

Kahramanmaraş’taki sokağa çıkma kısıtlaması

Kahramanmaraş'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polis ekiplerine MADO çay, salep ve kurabiye ikramında bulundu.

Kahramanmaraş’taki sokağa çıkma kısıtlaması

Kahramanmaraş'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında görevli polis ekiplerine MADO çay, salep ve kurabiye ikramında bulundu.

Cuma akşama saat 21.00'de başlayan ve 56 saat sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Kahramanmaraş'ta tüm cadde ve sokaklar boş kaldı.

Kısıtlama nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, şehrin birçok noktasında kontrol noktası oluşturdu.

Hem sokakta yürüyenleri hem de durdurdukları araçtakilerin kimlik ve belgelerini kontrol eden polis ekipleri, Murat K’nın durdurdu. Murat K. daha sonra aracının bagajını açıp sağlık personeli olduğunu gösteren kimliğini "Beni neden durduruyorsunuz buyurun arayın aracımı" diyerek tepki gösterdi.

Murat K.'nın tepkisi üzerine polis memurları, sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu bu nedenle herkesi durdurarak kontrol ettiklerini söyledi.

Murat K. daha sonra "Kusura bakmayın, özür diliyorum" dedi. Murat K. kimlik kontrolünün ardından yoluna devam etti.

Polislerin denetimleri devam ederken, MADO kontrol noktasındaki polislere çay, salep ve kurabiye ikramında bulundu. Polisler ise vatandaşlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2020, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685