banner675

Kahramanmaraş'ta trafik denetimi

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirler arası yollardaki denetimlerini artırdı.

Kahramanmaraş'ta trafik denetimi

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirler arası yollardaki denetimlerini artırdı.

Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu'ndaki uygulama noktasında Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürü Mehmet Çimen de incelemeler de bulundu.

Çimen, bayramın acıya dönüşmemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını ancak buradaki en büyük görevin sürücülere düştüğünü belirtti.

Trafikteki denetimlerde drone da kullanacaklarını kaydeden Çimen, şunları kaydetti:

"Bayram tedbirleri kapsamında Bakanlığımızdan gelen genelge gereği planlamamızı 4 Ağustos'ta bitecek şekilde yaptık. Yapılan planlamalarda tedbirlerimiz yüzde 100 artırıldı. Bütün denetimlerimiz aynı şekilde devam edecek. Bütün vatandaşlarımızdan beklentilerimiz, özellikle uykusuz ve yorgun olarak araç kullanmamalarını, araçlarının bakımlarını yaptırmadan, varsa eksik evraklarını tamamlamadan yola çıkmamalarını, kullanacakları güzergahlarda istirahat noktalarını belirleyip varsa alternatif yolları tespit ederek yoğunluğa ve hava şartlarına göre hareket etmelerini istiyoruz. Ayrıca sürücülerimizden emniyet kemerlerini takmalarını, hız kurallarına ve takip mesafelerine uymalarını, seyir halindeyken kesinlikle cep telefonu kullanmamalarını bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızın şimdiden Kurban Bayramı'nı kutlar, iyi yolculuklar dilerim."

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685