banner675

Kahramanmaraş’ta pandemi denetimi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu pandemi denetimi yaptı.

Kahramanmaraş’ta pandemi denetimi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu pandemi denetimi yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilde pandemi kuralları denetimi kapsamında Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Trabzon Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek pandemi kurallarını hatırlattı.

Trabzon Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Coşkun, esnaflara maske takılması, sosyal mesafenin korunması ve hijyen kuralları uyulması konusunda uyarılarda bulundu. 

Coşkun, İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye’nin genelinde pandemi kurallarının tekrar hatırlatılması konusunda denetim gerçekleştirdiklerini söyledi.

Denetimlerde esnafın ve vatandaşların pandemi kurallarına uyduğunu dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve İl Emniyet Müdürümüzle birlikte esnafları ziyaret ettik. Tespitlerimize göre esnaflarımız ve vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulumuzun belirlemiş olduğu maske takılması, sosyal mesafe kuralları ve hijyen konusunda büyük ölçüde uydukları gördük. Bütün vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulunun belirlemiş olduğu bu kurallara azami derecede riayet etmelidir. Bundan sonraki süreçte tüm kurum ve kuruluşlarımızla, esnaf teşkilatlarımız ve meslek örgütlerimizle bundan sonrada pandemi kurallarının uygulanması noktasında yine denetimlerimize ve hatırlatmalarımıza devam edeceğiz. Temennimiz bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmamız. Bu süreci birlikte atlatabilmek için iş birliği içerisinde olmamız gerekiyor.”

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Vali Ömer Faruk Coşkun öncülüğünde ikinci kez sahada olduklarını hatırlattı.

Kahramanmaraş esnafının aldığı pandemi tedbirleriyle kendilerini gururlandırdığını dile getiren Kuybu, “Esnaflarımız pandemi kurallarına uyma konusunda kendileri başta olmak üzere uymayanları da uyararak bu sürece çok büyük katkı sağladıklarını gördük. Bu virüsün panzehri maske, mesafe ve temizlik kurallarıdır. Esnaflarımız ayrıca bu konuda fedakarlık yaparak ücretsiz maske dağıttıklarını bizleri gururlandırdı. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu virüs belasından kurtulmayı temenni ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685